İZMİR / BAYRAKLI - Mustafa Kemal Anadolu Lisesi

1.Dönem 2.Ortak Yazılı Tarihleri

2.Ortak Yazılı Sınav tarihlerini görmek için tıklayınız.

Sevgili öğrenci ve velilerimiz  zümre başkanlar kurulu kararı gereği sınavlarımız günde 2 sınav şeklinde ve 2 sınıf karşılıklı karılarak yapılacaktır.

- Sınıflar ikiye bölünecek, sınıf tek sayı ise fazla öğrenci ilk grup ile hareket edecektir.

- Sınavı bitiren öğrenci sınıfın dışına çıkmayacaktır.

- Sınıflarda numara sırası ile oturulacaktır. Ancak sınıftaki öğretmen ihtiyaca göre yerlerde değişiklik yapabilir.

- Sınavlarda sınıflar gezilerek veya whatsapp ile BİLGİ SORULMAYACAK/VERİLMEYECEKTİR.. Açıkça kusurlu olan sorunun puan değeri diğer sorulara paylaştırılır.

- Sınavlarda cep telefonunun kapalı dahi bulundurulması KOPYA GİRİŞİMİ olarak kabul edileceğinden yanınızda TELEFON BULUNDURULMAMASI  gerekmektedir.

- Sınav programında hata/değişiklik talebinizi ders öğretmeniniz aracılığı ile iletebilirsiniz. Sınav programları okulumuzun web sitesinde de yayınlanmaktadır.

Teşekkür eder, başarılar dileriz.

Yayın: 10.12.2023 - Güncelleme: 10.12.2023 20:59 - Görüntülenme: 4290